Purefactoryn tarina alkoi Kouvolassa vuonna 2016, kun ajatuksemme puhtaasta ruuasta ja terveellisestä ravitsemuksesta siirtyivät kahvipöytäkeskusteluista käytäntöön.

Tilauskakuista työpajoihin, raakasuklaajoulukalentereista Ravintolapäiviin – Purefactoryn kautta saimme elää monia hienoja hetkiä todeksi ja tutustuttaa lukuisia ihmisiä ympäri Suomen terveellisemmän ravitsemuksen pariin.

Tuli vuosi 2018 ja elämä heitti meidät 665 kilometrin päähän toisistamme. Kouvolan ja Kemin välimatkan vuoksi emme juuri kokkailleet samassa keittiössä viime vuosina, mutta toisaalta tuo aika vain jalosti ajatustamme Purefactoryn tulevaisuudesta.

Nyt olemme vihdoin maantieteellisesti taas lähempänä toisiamme, mikä mahdollistaa Purefactoryn tarinan jatkumisen. Olemme kiitollisia, että matkassamme on edelleen mukana samoja yhteistyötahoja kuin aloittaessamme toimintamme vuonna 2016. Esimerkiksi Kouvolan Aito Luontaiskaupan kanssa olemme vuosien varrella saaneet järjestää erilaisia teemapäiviä. Yhteistyömme alkoi, kun olimme Ravintolapäivänä toukokuussa 2016 myymässä Luontaiskaupan edustalla raakakakkujemme - jotka jo hetken päästä olivatkin myymälän valikoimissa. Lisäksi järjestimme Luontaiskaupan tiloissa raakasuklaaworkshopeja.

Reseptien lisäksi jaamme vinkkejä ja inspiraatiota puhtaampaan ravitsemukseen satokausiajattelua ja tuotetestauksia unohtamatta. Nykyisellään Purefactory on monikanavainen inspiraattori terveelliseen elämään. Sisältökokonaisuutemme kannustavat sinuakin kokonaisvaltaista hyvinvointiasi tukeviin valintoihin.

Lämpimästi tervetuloa rentoon hyvinvointia edistävään yhteisöömme Instagramissa @purefactoryfi ja Facebookissa PureFactory. Käythän lisäksi lataamassa maksuttoman 5 reseptiä terveelliseen herkutteluun -reseptivihkosemme!

 

Syksyinen sadonkorjuun unelma

1 päärynä pilkottuna
1–2 cm pala inkivääriä raastettuna
½–1 dl mustikoita
½ tl luomu vaniljajauhetta
soija- tai kaurajugurttia
Moodfood gluteenitonta luomumysliä

Sekoita keskenään pilkottu päärynä ja raastettu inkivääri. Anna maustua hetki. Sekoita keskenään mustikat ja vaniljajauhe. Laita lasin pohjalle ensin mustikat vaniljajauheella ja lado sen jälkeen kerroksittain lasiin jugurttia, mysliä ja päärynäinkivääriseosta. Nauti ❤️

Anna ja Terhi

 Purefactory Luontaistuotteella vuonna 2016

aito_wp