Aivoilla on suora yhteys vatsaan ja suolistoon. Suoliston kunto ja bakteerikanta vaikuttavat aivojen toimintaan ja mielen hyvinvointiin. Linkki aivojen ja suoliston välillä voi tarkoittaa sitä, että esimerkiksi ahdistus voi aiheuttaa vatsakipuja ja päinvastoin. Mahasuolikanava reagoi herkästi tunteisiin. Jo pelkästään herkullisen aterian ajattelu saa ruoansulatusnesteet virtaamaan. Ja toisinpäin, vatsavaivat voivat aiheuttaa aivoissa ahdistuksen tunnetta.

RUOANSULATUKSELLE JA SUOLISTOLLE

Viridian Digestive aid on luonnollinen ravintolisä, joka on suunniteltu tukemaan ruoansulatusta ja vatsan sekä suoliston hyvinvointia. Se sisältää hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja pilkkovia entsyymejä, betaiinihydrokloridia, joka lisää mahahappojen muodostusta sekä inkivääriä ja piparminttua. Nämä ainesosat auttavat kehoa hajottamaan ja imeyttämään ravintoaineita tehokkaammin, mikä voi helpottaa ruoansulatusta ja ehkäistä vatsavaivoja. Inkivääri stimuloi mm. ruoansulatusnesteiden eritystä ja piparminttu lievittää ilmavaivoja ja laukaisee kouristuksia.

RENTOUTUMISEEN JA NUKAHTAMISEEN

Viridian Cherry Night on luonnollinen juomajauhe, joka auttaa rentoutumaan ja nukahtamaan helpommin.Tuotteen pääainesosana on kirsikkauute, joka sisältää runsaasti melatoniinia – unen tärkeää säätelijää. Nauti Cherry night –juoma ennen nukkumaanmenoa ja herää virkeänä ja levänneenä uuteen päivän.

MIELELLE JA HERMOSTOLLE

Viridian magnesium, B6 ja sahramiuute on täydellinen yhdistelmä luonnollisia ainesosia, jotka on suunniteltu tukemaan kehon hyvinvointia. Tuote sisältää magnesiumia ja B6-vitamiinia, jotka ovat tärkeitä ravintoaineita monille kehon toiminnoille, kuten lihasten ja hermoston toiminnalle. Sahramiuute puolestaan on tunnettu antioksidanttisista ja mielialaa tasapainottavista ominaisuuksistaan.

VATSALLE JA RUOANSULATUKSELLE

Viridian Piparminttuöljy+ on ainutlaatuinen yhdistelmä eteeristä piparminttuöljyä, inkivääriä ja kuminansiemenuutetta.

Tämä yhdistelmä tukee ruuansulatusjärjestelmän terveyttä, helpottaa ruoansulatusta ja edistää suoliston hyvinvointia. Lisäksi se voi auttaa vähentämään ruuansulatusvaivoja, kuten turvotusta ja ilmavaivoja.

 

piia.saarinen